Partners

Verweij Audio werkt al geruime tijd met een aantal fantastische partners. Graag stellen we er een aantal aan u voor. Organiseert u dan ook een bedrijfs-, of privéfeest en wilt u hierbij een band, bigband of musical act huren? Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Bij ons kun je ook alle topbands die wij van techniek voorzien inhuren. Neem contact met ons op om de juiste band te kiezen en kom eens kijken bij een van de vele optredens in het land, je komt dan nog beter tot de ontdekking dat de juiste muzikale omlijsting bij een feest samen met een verfijnde techniek van het grootste belang zijn om je feest tot een succes te maken.

The Good Vibes Band

Dé high-end coverband die garant staat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbaar en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professionele muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event.

The Good Vibes Band; een muzikale sensatie. Ervaar het zelf!

Boek nu The Good Vibes Band samen met Good Vibes DJ en uw gasten zullen de dansvloer niet meer verlaten.
Dé garantie voor succes, een geslaagd event en good vibes only!

Too Hot To Handle

Wat ooit – ruim 24 jaar geleden –  is begonnen als meiden coverband TooHotToHandle, staat inmiddels bekend als overweldigende power Feestband. The Ladies of TooHotToHandleBand domineren elk podium! Deze unieke Partyband TooHotToHandle, is een totaalpakket aan Music & Entertainment voor elk feest en evenement!

Zij hebben gespeeld in binnen- en buitenland, voor en mét bekende artiesten, op grote en kleine evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, congressen, uitbundige huwelijksfeesten, tot een zeer bijzonder(e) en intieme bruiloft, privéfeest of promotiefeest. Verschillende tournees door de Nederlandse theaters gedaan, op geweldige festivals gestaan, kortom op zeer diverse evenementen hebben zij hun stempel mogen drukken.

Malherbe Muziek

Maurits Malherbe is de contrabassist, basgitarist, DJ en producer en manager van diverse formaties.
Zo speelt Maurits onder andere in de volgende samenstellingen:

  • Akoestische coverband Gold Collective
  • Dj the Ritzler
  • Akoestisch duo MAIS
  • La Sooph
  • Akoestische coverband Mais
  • Jennifer Ewbank Band
  • Soulfull House Radio Live

Voor al uw evenementen en feesten heeft Maurits een geschikte formatie met fantastische muziek.

Sadie’s Choice

Brengt funky, jazzy soul voor jazz- & lounge-clubs, cocktailparty’s, rooftop terraces, business- & prive events, recepties, beurzen en festivals.
Het repertoire bestaat uit unieke, funky, jazzy, soulvolle interpretaties van zowel hedendaagse songs van o.a. Alicia Keys, Amy Winehouse, Adele, Rihanna, Bruno Mars, Angie Stone en Chaka Khan, als van klassiekers van o.a. Stevie Wonder, Donny Hathaway, Bill Withers & The Isley Brothers.

Sadie’s Choice bestaat in de basis uit 6 zeer getalenteerde, gepassioneerde muzikanten, die al jaren hun strepen in de Nederlandse muziekwereld en daarbuiten verdiend hebben en o.a. gespeeld hebben met Frank McComb, Candy Dulfer, Berget Lewis, Caro Emerald, Giovanca, Mathilde Santing en het Metropole Orkest.
De bezetting:
Sadie – vocals
Theo Boddeke – piano & keys (bandleider)
Bastiaan Mulder – gitaar
Peter Lieberom – sax
Peter Bergman – bas
Florian Hoefnagels – drums

Neem gerust contact op en breng de zwoele, sensuele jazzy soul van Sadie’s Choice naar uw events!

De Ceremoniemeester

Muziek vereniging Wilhelmina

Maasmuziek